Tök jó délután

Őszi hagyományok első állomásaként október 26.-án csütörtökön délután ismét megszerveztük tökfaragó versenyünket. A gyerekek egyénileg és kisebb csoportokban is alkothattak. A hagyományos faragás mellett festettek, ragasztottak, más anyagokkal is kombináltak. Mindenben szabad kezet kaptak, csak a képzeletük szabott határokat az alkotásnak, ezért fantáziadús művek születtek. Az elkészült lámpásokat kiállítottuk és szavazás útján választottuk ki a legjobbakat. Stílusosan sült tök volt a jutalom.
Faragás kategóriában nyertek a 7. a-sok (Herczeg Bence, Sebestyén Attila, Tóth Lóránt), második helyezett az ötödikesek csapata lett (Czérna Míra, Farkas Anna Kata, Pádár Panka), a harmadik helyezést kapott a 8. a osztály (Balla Gergely, Hamvai Balázs, Nagy Dominik).
A festést a 8. b-s lányok nyerték  (Kollár Emese, Nemes Mercédesz, Szőke Jázmin), második helyezést ért el a 7. b csapata (Juhász Laura, Rákóczi Renáta, Török Ádám)
A szünet előtti utolsó napon egy kicsit kikacsintottunk amerikai szokások felé is, és testnevelés órákon mindenki halloween jelmezbe bújva végezte a speciális gyakorlatokat.