Szülők bálja 2018

Iskolánk sok éves hagyományát, a Szülők Bálját idén április 14-én rendeztük meg a Forster kastélyban, amit hónapokig tartó szervezés, sok-sok készülődés, fárasztó, de jó hangulatú táncpróbák, ruhapróbák előztek meg.
A bál előtti pénteken már mindenki nagy lázban égett. Egész nap a másnapról beszélgettünk, hogy végre elérkezik, amit már mindannyian nagyon vártunk. Délben elindultunk a főpróbára a Forster Kastélyba, ahol (utoljára) elpróbáltuk a keringőket és osztálytáncokat.
 A bál napján, szombaton délután felvettük a keringőruhát, fiúk az öltönyt, és az ünnepi díszben talán kicsit feszengve álltunk be a fotózáshoz. Elkészültek a közös osztályképek, páros, barátos-barátnős fotók. Ezek után vidáman fogadtuk az érkező vendégeket. Miután a hozzátartozók elfoglalták a helyüket, elkezdődött a műsor, melyet igazgatónőnk, Gabica néni nyitott meg beszédével. Ezután végre eltáncoltuk a keringőt! Az első előtt nagyon izgultunk, a második eltáncolásánál már sokkal felszabadultabbak voltunk, mert tudtuk, hogy sajnos most utoljára táncolhatjuk el. Ezt követően felkértük szüleinket a Gyertyafény-keringőre. Miután elfogyasztottuk a jól megérdemelt vacsoránkat, átöltöztünk, és egy közös, éneklős-táncos produkcióval leptük meg a vendégeinket, akik nagy tapssal jutalmazták előadásainkat.  Hamarosan a szülők és pedagógusok meglepetés tánca következett, ami meghozta a közönség kedvét is a táncoláshoz. Amikor már sokan elfáradtak tombolasorsolásra került a sor, amit aztán a jó hangulatú, hajnalig tartó mulatozás követett.
Azt mondják, „minden jó, ha a vége jó!” Hát, mi úgy érezzük, ennél jobban nem is sikerülhetett volna az első bálunk! Azóta is sokat hiányoljuk a már-már megszokottá vált táncpróbákat, szoktuk is mondani, a nagy hiányérzet miatt lehet, hogy kellene még egyet rendezni a ballagás előtt
Itt szeretnénk megköszönni szüleinknek, osztályfőnökeinknek, tanárainknak a támogatást, türelmet, hogy segítségükkel ebben az élményben lehetett részünk.

Nagy Dorottya Jázmin