Számok főszerepben

Az idei évben is megszerveztük a SUDOKU versenyt iskolánkban. Csatlakozott hozzánk az inárcsi Tolnai Lajos Általános Iskola is. Az alsós gyerekek évfolyamonként mérhették össze tudásukat, három selejtező fordulóban. Akik jól teljesítettek, továbbjutottak, részt vehettek a döntőben. 20 gyermek versenyzett júniusban, iskolánkban. A feladatlapok kitöltése után Pavella Krisztina, Kovács Judit és Vojtonovszki Sándor egy zenés, játékos foglalkozással szórakoztatta a versenyzőket, míg kedves kolléganőimmel bőszen javítottunk. A végeredményre méltán büszkék lehetünk mi is, és az inárcsi tanulók is.
 A legügyesebb diákjaink az
1. b osztályból:
3. helyezett: Gémesi Zoltán,
2. helyezett Szőgyi Szonja
1. helyezett Beke Petra.
Legsikeresebbek a
3. b osztályból:
3. helyezett Balázs Regina,
1. helyezett Simon Domonkos József.
Szeretném külön kiemelni azokat a 3. évfolyamból, akik hasonlóan 100%-osan teljesítettek, de a dobogóra sajnos nem fértek fel: Balla János 3.b, Pal Kriszta 3. a, Somogyi Dorina 3. a.
A negyedik évfolyamos büszkeségeink az a osztályból kerültek ki:
3. helyezett: Izsák Nóra,
1. helyezett: Nagyszegi Noémi.
Kiemelném még maximális teljesítményéért Györgyövics Laurát is. Köszönöm az egész éves munkáját a felkészítő tanítóknak: Bai Katalinnak, Grajczárné Hahn Katalinnak, Jakusné Tóth Zsuzsannának, Jelenikné Szabó Juditnak, Kovács Juditnak, Purczel Ritának és Viola Hajnalkának. Köszönöm az iskola vezetőségének, és minden kollégának, aki segített a döntő verseny sikeres lebonyolításában.
 Bálint – Vajda Márta