Osztálykirándulások

A tanév vége felé az osztályok felkerekednek, hogy kirándulásokon ismerkedjenek meg az ország szép helyeivel, történelmi nevezetességeivel. Az alsósok egy-egy napos programokon vettek részt. Megismerkedtek Veszprém, Budapest, Kecskemét nevezetességeivel, hajóztak a Dunán, kézműveskedtek a szentendrei skanzenben. A negyedikesek és a nyolcadikosok közösen próbálták ki a jövő technikáját a Fusion Élményközpontban.
A felső tagozatosok már több napos országjárásra indultak. Az ötödik évfolyam történelmi titkok után kutatott Veszprémben, majd kisvonattal barangolt a Bakonyban, ahol a gyerekek kimerítő ismereteket szereztek a kőzetekről, az ottani élővilágról és az erdészet rejtelmeibe is bepillantást nyerhettek. A zirci műemlék-könyvtárban és természettudományi múzeumban is sok érdekes ismerettel lettek gazdagabbak. A kirándulásra stílusosan Székesfehérváron került fel a korona egy hatalmas játékkal a lovagi játszótéren.
Hatodikosaink Eger várát vették be sikeresen. Bár a Szalajka völgyi túrát elmosta az eső, azért jól szórakoztak a közös játékokon, foci meccsen, majd másnap hatalmasat pancsoltak a strandon. A végzős diákok laza Balaton parti csavargásra indultak élvezték még az utolsó közös nagy programot.Természetesen idén is a hetedik évfolyam tanulói jutottak a legmesszebbre, hiszen ők Erdővidéken jártak.
Bukovszkiné Sallai Edit

kirándulás