Fordított nap 2013

Mint minden évben idén is megtartottuk a iskolánkban a fordított napot. Igaz a Húsvét miatt idén április 5-re esett.
Az iskola vezetősége egy napra pályázatot hirdetett igazgatói és helyettesi állásra. A vezető beosztásra három pályázat érkezett: Beke Gergő, Tokics Máté és Kocsis Zsuzsanna adta be jelentkezését. A felsősök egyenként voksoltak a jelöltekre. Az eredmény nagyon szoros lett, 2-2 szavazattal maradtak le az első helyezéstől a többiek. A legtöbben Kocsis Zsuzsit szerették volna az igazgatói poszton.
A reggelt tornával kezdtük és Németh Mihályné, a mi Gabica nénink átadta a „hatalmat” a megválasztott igazgatónak é munkatársainak. Zsuzsi két helyettesével ( Szatmári Nikolett és Huber Noémi) nagy bátorsággal álltak neki a feladatnak. Emellett még sok segítő is akadt. Kránicz Martina és Lacházi Bence védőnő illetve Védő bácsi volt. Czérna Dorina, Rácz Bianka és Suti Viktória fényképeztek, Beke Gergő videózott.
Takarító(nő)ink Benedek Bálint, Fejes Kristóf és Recsnik Bence. A karbantartó szerepét Blaskó Máté, a titkári állást pedig Baráth László töltötte be. Segítségüket ezúton is köszönjük.
A program az alsósok részére egy rajzverseny volt „A mi osztályunk”címmel. A felsősök Ki Mit Tud? vetélkedőn vettek részt. A tanári karnak is jutott feladat. Különböző szavakkal kellett verset, illetve dalt alkotniuk. Szentgyörgyi Zénó 4.osztályos tanuló kifejezetten erre az alkalomra írt egy nagyon szép verset a szeretetről.
Szerintem vidám nap volt, remélem mindenki jól érezte magát és nem csalódott bennünk.

                                                                                                                                                 Kocsis Zsuzsanna 8.b

Képek